Professieviering dominicanen

Op zondagmiddag 11 september is de professieviering van twee jonge dominicanen. Zij verbinden zich daarmee voor drie jaar aan de Orde der Predikers.

Met grote vreugde en dankbaarheid nodigen de broeders dominicanen alle leden van de dominicaanse familie en andere belangstellenden uit voor de tijdelijke professie van Michael Magielse (44) en Thomas Volkers (41).

Michael Magielse (links) en Thomas Volkers.

De plechtigheid van de tijdelijke professie zal plaatsvinden tijdens een Eucharistieviering op zondag 11 september om 14.30 uur in de kerk van het dominicanenklooster in Zwolle, Assendorperstraat 29 in Zwolle.

Na afloop van de viering is er gelegenheid de broeders te feliciteren en elkaar te ontmoeten.

Graag vragen wij in deze tijd van voorbereiding op de professie voor Michael en Thomas uw gebed.

Met deze professieviering zijn er vier dominicanen die hun tijdelijke professie hebben afgelegd. Eén nieuwe dominicaan volgt nu zijn noviciaatsjaar in het klooster van Zwolle, een ander begint in september aan zijn noviciaat, hij doet dat in Cambridge.

Michael en Thomas komen nu terug uit Engeland en zullen de komende tijd wonen in het klooster in Huissen, dat tot studiehuis benoemd is, nu de dominicanen na vele jaren weer nieuwe broeders trekken.